УКР РУС

Головні новини футболу 19 травня: Динамо перемогло Шахтар, Челсі та Айнтрахт здобули національні Кубки

20 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 19 травня.

Динамо – Шахтар

Динамо перемогло Шахтар у матчі заключного туру УПЛ – відео голів та огляд матчу. Донеччани так і не змогли жодного разу обіграти киян в матчі чемпіонату України у сезоні 2017/18.

Поєдинок завершився масовою сутичкою за участю гравців та навіть вболівальників.

Півзахисник Динамо Олег Гусєв провів останній матч за Динамо. Так само можуть покинути київський клуб Дьємерсі Мбокані, Жуніор Мораєс та Євген Хачеріді. Наставник Динамо Олександр Хацкевич вже заявив, що вказані гравці залишать Динамо, проте Ігор Суркіс наразі не поспішає з подібними висновками.

Також Ігор Суркіс розповів про причини програного чемпіонату.

Україна

В інших матчах Карпати перемогли Сталь, а Чорноморець мінімально обіграв Зірку. Таким чином Сталь вилетіла з УПЛ, а Чорноморець та Зірка зіграють перехідні матчі проти Полтави та Десни відповідно.

Київський Арсенал став переможцем Першої ліги та вийшов в УПЛ. Один з матчів Першої ліги завершився скандалом – фанати Черкаського Дніпра зірвали поєдинок, вибігши на поле.

Топ-матчі дня

Челсі переміг Манчестер Юнайтед у фіналі Кубка Англії та став володарем трофею. У фіналі Кубка Німеччини Айнтрахт Франкфурт сенсаційно переміг Баварію.

Артем Мілевський забив гол за Динамо Брест у фіналі Кубка Білорусі та допоміг команді здобути трофей.

Легендарний голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон провів останній матч за туринський клуб та зворушливо попрощався з командою та вболівальниками.