УКР РУС

Головні новини футболу 18 жовтня: Неймар марить поверненням у Барселону, Мессі хоче бачити в команді Погба

19 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест новин за 18 жовтня.

Україна

Марлос – найкращий гравець збірної України у Лізі націй за версією InStat. Маркевич вважає, що у Карпат немає майбутнього. Арсенал-Київ офіційно підписав екс-гравця Карпат Акулініна. Рафаїлов заявив, що не допустить присутності геїв у Зорі та отримав відповідь від "Гей-Альянс Україна". Гельзін розповів, чому не вдалось перевезти Олімпік з Києва. Українська бригада арбітрів отримала призначення на матч Юнацької ліги УЄФА. Словаччина – Україна: квитки на матч Ліги націй надійшли у продаж.

Світ

Неймар зі сльозами просився в Барселону, а каталонці знають про його таємний пакт з ПСЖ. Замінити бразильця у Парижі може Антуан Грізманн. Втім, лідер Барселони Ліонель Мессі хоче бачити в команді Поля Погба. Мадридський Реал у разі провалу Лопетегі хоче запросити Антоніо Конте. Туран фігурує у справі щодо невдалого державного перевороту у Туреччині, а Бензема підозрюється у причетності до викрадення людини. Старрідж готовий продовжити контракт з Ліверпулем.

Інші новини

Руні знову забив шедевральний гол за ДС Юнайтед. Російський Рубін відсторонений від єврокубків. Шоу продовжив контракт з Манчестер Юнайтед. Буффон назвав гравця, який заслуговує отримати "Золотий м'яч". Бернард – найкращий в АПЛ за створеними небезпечними моментами протягом 90 хвилин. ПСЖ оштрафований УЄФА за підсумками гри з Црвеною Звездою.