УКР РУС

Головні новини футболу 13 березня: Шахтар вилетів з Ліги чемпіонів після поразки від Роми, Севілья сенсаційно вибила МЮ

14 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 13 березня.

Шахтар програв Ромі та вилетів з Ліги Чемпіонів

Донецький Шахтар програв на виїзді Ромі та вилетів з Ліги чемпіонів. Єдиний у зустрічі гол у складі Роми провів Едін Джеко в дебюті другого тайму.

З 79-ї хвилини "гірники" діяли вдесятьох після вилучення Ордеця. У меншості Шахтар не зумів провести результативну атаку та мінімально програв. За сумою двох матчів у протистоянні Роми та Шахтаря рахунок 2:2, однак завдяки виїзному голу в чвертьфінал Ліги чемпіонів виходять римляни.

Наставник Шахтаря Паулу Фонсека вважає, що його команда домінувала на полі, а поразки "гірники" зазнали через одну грубу помилку.

Севілья вибила МЮ з ЛЧ

Керманич Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью зазнав, мабуть, найбільшого фіаско на тренерському містку "червоних дияволів". Севілья доволі сенсаційно вибила МЮ з Ліги чемпіонів, перемігши на "Олд Траффорд з рахунком 2:1.

Несподіваний тріумф іспанській команді приніс дубль Бен Єддера за якихось чотири хвилини. Французький форвард став справжнім джокером у рукаві Вінченцо Монтелли, адже він розпочав гру на лаві запасних.

Фред та Бернард близькі до відходу з Шахтаря

Перед матчем Рома – Шахтар генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін заявив, що бразилець Фред влітку перейде у Манчестер Сіті, або Манчестер Юнайтед.

А ось для Бернарда матч проти Роми міг стати останнім у футболці Шахтаря. Після гри у Римі бразилець полетить на батьківщину лікувати плече. Якщо Бернарду знадобиться операція, то він ризикує пропустити решту сезону. Раніше повідомлялося, що бразилець відмовився продовжувати контракт з "гірниками".