УКР РУС

Головні новини футболу 11 червня: Україна розгромила Вірменію, Пятов попрощався зі збірною, Зінченко на радарі Барселони

12 червня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 11 червня.

Збірна України

Національна збірна виграла другий матч в Лізі націй, розгромивши Вірменію. Маліновський і Караваєв красиво забили, а крапку поставив Миколенко. Олександр Петраков випромінював радість і оптимізм на пресконференції.

Андрій Пятов попрощався зі збірною України, побивши рекорд Шовковського, залишив зворушливе послання та став "Левом матчу" на прощання.

Трансфери

Олександр Зінченко раптово опинився в списку цілей Барселони, а Манчестер Сіті вже знайшов заміну українцю. Ілля Забарний може перейти з Динамо в Тоттенхем – кияни хочуть побити трансферний рекорд. Ігор Харатін може покинути Легію.

Реал офіційно оголосив про трансфер 100-мільйонного Чуамені. ПСЖ вже повідомив Почеттіно про звільнення, але питання наступника залишається відкритим. Фонсека домовився про контракт з Ліллем.

Матчі

Англія розписала нічию з резервом Італії, залишившись на останній позиції в групі Ліги націй. Нідерланди створили камбек проти Польщі, нова сенсація від Угорщини, Уельс вирвав нічию в Бельгії. Ірландія сенсаційно розгромила Шотландію – Обафемі залякує Україну суперголом і асистом.