УКР РУС

Головні новини футболу 10 березня: Манчестер Юнайтед обіграв Ліверпуль, перемоги Барселони та Реала

11 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24 представляє дайджест головних новин за 10 березня.

МЮ обіграв Ліверпуль, безчинства фанів Вест Хема

У центральному матчі 30 туру АПЛ Манчестер Юнайтед обіграв Ліверпуль. Перемогу команді Жозе Моурінью у стратегічно важливій битві за друге місце приніс дубль Маркуса Решфорда. Манкуніанці вже на 5 пунктів відриваються від Ліверпуля, який залишився на третьому місці.

Вест Хем розгромно поступився вдома Бернлі, а фанати "молотобойців" відзначились ганебною поведінкою, вибігши на поле та влаштувавши розбірки з гравцями.

Челсі без особливих проблем здобув три очки у поєдинку проти Крістал Пелас.

Перемоги Барселони та Реала, курйоз року від Рамоса

Реал вирвав перемогу над Ейбаром у матчі 28 туру чемпіонату Іспанії завдяки феноменальному Кріштіану Роналду. Португалець оформив дубль та вже перевершив Лео Мессі за голами у сезон 2017/18, хоча провів значно менше матчів.

Капітан Реала Серхіо Рамос став героєм курйозного епізоду, покинувши поле на 5 хвилин через діарею.

Барселона без Мессі легко обіграла на виїзді Малагу. Аргентинець втретє став батьком та пропустив матч на "Ла Росаледі". Роботу замість Лео чудово виконали Луїс Суарес та Філіппе Коутінью, який забив розкішний гол п'ятою.

У центральному матчі 28 туру Ла Ліги Валенсія впевнено розібралась з Севільєю.

УПЛ: Сталь взяла реванш у Зірки

Сталь у матчі 23 туру УПЛ перемогла на виїзді Зірку та покращила свої шанси на виживання в чемпіонаті. У ще одному матчі суботи Олександрія та Чорноморець голів не забивали.

Сьогодні 23 тур чемпіонату України продовжиться трьома матчами: Динамо прийме Верес, Карпати поміряються силами з Олімпіком, а Маріуполь зіграє проти Зорі.