УКР РУС

Головні новини футболу 30 березня: Динамо оскаржить дострокове завершення УПЛ, коронавірус почав руйнувати економіку гри

31 березня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 30 березня.

Україна

За твердженням Ігоря Циганика, Динамо та Карпати можуть оскаржити в суді рішення завершити УПЛ після 23-х турів. Тим часом львів'яни нібито мають три місяці заборгованості перед гравцями.

Хацкевич, Ребров, Гармаш, Циганков і Ко – очима польського фана Динамо в інтерв'ю "Спадщина Лобановського зіграла злий жарт", а матеріал "Мають все в дупі": нова зарплата футболістів шокує – про гучний обвал у Польщі, який спіткав Костевича, Бутка та інших українців.

Пандемія коронавірусу

УЄФА анонсував ще одне екстрене засідання, на якому визначить варіанти завершення сезону. Англійська Прем'єр-ліга може дограти сезон за оригінальною схемою в стилі чемпіонату світу.

Трансферна вартість гравців вражаюче знизилась через пандемію. Тим часом легендарний словацький клуб почав процес ліквідації – керівництво не впоралось з наслідками коронавірусу.

Французький ПСЖ ризикує втратити космічну суму через пандемію. Натомість організатори Олімпіади-2020 визначилися з новими датами проведення змагань.

Інші топ-події

Юрій Сьомін близький до відставки з Локомотива – його наступник звільнить місце для легенди Карпат. Тим часом Ліонель Мессі оголосив про грандіозне зменшення зарплат в Барселоні та "наїхав" на керівництво.

Туринський Ювентус запланував гучний обмін з Манчестер Юнайтед, а манкуніанці підготували 150 млн євро на 4-й найдорожчий трансфер в історії

Лаутаро Мартінес не збирається переходити в Барселону. Натомість Зінедін Зідан обрав трансферну ціль Реала між Мане та Холандом.