УКР РУС

Головні новини 29 березня: Україна осоромила Росію на віртуальному Євро-2020, Ярмоленко думає про повернення в Динамо

30 березня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 29 березня.

Україна

Карпати відмовились викуповувати свого лідера – він повернеться в Європу. Ворскла анонсувала значне скорочення зарплат гравців. Олександр Караваєв виокремив головний плюс у критиці гравців Динамо. Михайло Мудрик прокоментував можливий перехід в Рому.

Україна знищила Росію на альтернативному Євро-2020 – Олександр Зінченко в знущальному стилі переграв захисника Зеніта.

Європа

"Поцілунок Іуди": Манчестер Сіті знайшов сенсаційного лідера змови клубів АПЛ. Водночас "містяни" шукають заміну Гвардіолі – у поле зору потрапив чемпіон світу. Кейн готовий покинути Тоттенхем за однієї умови.

Хаві вже назвав свій тренерський штаб і перші трансфери у Барселоні. Клуб знайшов новий варіант для Коутінью – каталонці можуть оформити зірковий обмін. Реал, своєю чергою, визначився з альтернативою Погба.

Баварія готова зробити тер Штегена найдорожчим голкіпером світу. Фонсека і Мхітарян у топі, а Калініч – загадковий об'єкт: оцінили сезон екс-зірок УПЛ в Серії А.

Наші за кордоном

Андрій Лунін, син Зідана та ще один: іспанське видання допомогло Реалу обрати дублера Куртуа. Андрій Ярмоленко не виключає повернення у Динамо.

Вихованець Динамо заробив пенальті, екс-карпатівець розрядив гармату – успіхи "старих знайомих" у Білорусі. А от Євген Хачеріді досі не дебютував за Динамо Брест – тренер розповів про прикрий випадок.