УКР РУС

Головні новини 11 травня: Зінченко – чемпіон Англії, Динамо підписує найкращого бомбардира УПЛ, перенесення фіналу ЛЧ

12 травня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 11 травня.

Україна

В Італії інформують, що Шахтар підписав контракт з Роберто Де Дзербі. Динамо запропонувало Мірчі Луческу продовжити угоду. Владислав Кулач, який став найкращим бомбардиром УПЛ, близький до переходу в Динамо.

Зоря продовжила контракти з двома ветеранами УПЛ. Олексій Хобленко офіційно продовжить кар'єру в Норвегії. Львів перепідписав творця героїчного завершення сезону. Динамо отримає гроші за Че Че – нове керівництво Сан-Паулу знайшло спосіб погасити борг.

Шахтар кращий за Динамо і сенсаційний дует форвардів – символічна збірна сезону УПЛ. Олександр Ярославський озвучив чималу суму, яка потрібна на відновлення інфраструктури Металіста.

Наші за кордоном

Олександр Зінченко втретє став чемпіоном Англії – Манчестер Сіті офіційно оформив титул після поразки резервістів Манчестер Юнайтед від Лестера. Це вже 9 трофей для українця в Англії.

Чи варто Динамо повертати Андрія Ярмоленка: глухий кут у Вест Хемі, великий ризик для Луческу і передчасне закінчення кар'єри. Мар'ян Швед може не повернутися в Селтік – Мехелен підтвердив бажання зберегти українця.

Сергій Ребров здобув нагороду найкращому тренеру року в Угорщині. Зінедін Зідан пояснив Луніну, що Реал вимагає від воротарів. Ревю вікенду: Маліновський не зупиняється, шедевр Петряка, гравці України U-21 запалили в Німеччині та Іспанії.

Європа

УЄФА остаточно змінює місце проведення фіналу Ліги чемпіонів – не Англія і не Стамбул. Ляпорт буде викликаний до збірної Іспанії – захисник Ман Сіті може допомогти команді Луїса Енріке вже на Євро-2020. Реал втратив ще двох основних захисників перед завершальними поєдинками сезону.

Барселона розписала нічию з Леванте у битві з шістьма голами – каталонці ризикують відпустити Реал і Атлетіко у відрив. Джіджі Буффон оголосив про відхід з Ювентуса, а Кріштіану Роналду наполягатиме на цьому за однієї умови.