УКР РУС

Головко: Викличемо Русина та Коваленка до молодіжної збірної

29 серпня 2018 Читать на русском

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко розповів про підготовку команди до матчів з Латвією та Андоррою.

"З нападниками проблема поки залишається. У нас випав Алексєєв, який вчора на тренуванні відчув дискомфорт у коліні. На збір ми викличемо Назарія Русина, є Андрій Борячук, можна і про Мар'яна Шведа говорити як про форварда. Швидше за все, і Віктор Коваленко приїде до розташування молодіжної збірної. Тому хочеться вірити, що питання в атакувальній лінії будемо успішно вирішувати завдяки непоганому підбору виконавців.

Збірна України U-21: Головко викликав на збір Лучкевича, Борячука та ще 17 футболістів

Матчі проти команд Латвії та Андорри будуть ключовими для молодіжної збірної України. До речі, одним із найскладніших поєдинків відбору був якраз перший, із Латвією, в якому ми не заслуговували на перемогу. У мене було багато претензій до підопічних. Хоча варто сказати, що і латвійці діяли добре.

Вакулко вважає, що Україна U-21 ще має шанси вийти на Євро-2019

З Андоррою теж грати складно, незважаючи на те, що ми здобули у гостях перемогу з великим рахунком. Але, думаю, команда буде готова до цих зустрічей. Головне, щоб хлопці зрозуміли, що на Латвію і Андорру потрібно налаштовуватися так само, як на Англію, Голландію та Шотландію" – цитує Головка офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, наступний поєдинок у відборі до Євро-2019 команда Головка проведе вдома проти Латвії 7 вересня. Після 6 турів Україна посідає 3 місце у групі.