УКР РУС

Голкіпер, який допомагає українцям, став трансферною ціллю для трьох провідних команд Серії А

13 червня 2022 Читать на русском

Прогрес Гульєльмо Вікаріо не залишився без уваги іменитих клубів.

Емполі викупить контракт Вікаріо у Кальярі, але лише для того, щоб відразу ж вигідно продати 25-річного голкіпера, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Під керівництво Ауреліо Андреаццолі Вікаріо виріс у одного з найкращих воротарів Серії А і вже наступний сезон може розпочати у більш статусній команді. Гульєльмо потрапив до сфери інтересів Наполі, Лаціо і Фіорентини. Також цікавляться клуби з АПЛ та Ла Ліги. Емполі розраховує заробити близько 12 млн євро.

"Знайду йому футбольну школу": кандидат у збірну Італії забрав до себе в дім біженців з України

Наразі найактивніше діє Фіорентина, яка прагне продати Бартоломея Дронговскі й потребує якісного гравця на заміну. Наполі поки в роздумах, бо спочатку має продати Давіда Оспіну. Ситуація з Лаціо найменш очевидна, але все може різко змінитися. Пріоритетом "орлів" став Марко Карнесеккі з Аталанти, але платити за нього 15 млн римляни не будуть. Відтак, вихованець бергамасків може опинитися в Емполі на правах оренди, а Лаціо зосередиться на підписанні Вікаріо.

Зауважимо, що у минулому сезоні Гульєльмо Вікаріо зарекомендував себе не лише як хороший голкіпер, а також як людина з великої літери. Зокрема, італієць поселив у себе вдома сім'ю українських біженців.

Мілан на вершині, провали Ювентуса, Аталанти та українців, шедевр Маліновського – найголовніше про минулий сезон кальчо