УКР РУС

Голкіпер Динамо: Величезний досвід Шовковського нам дуже допоможе

14 січня 2023 Читать на русском

Воротар Динамо Руслан Нещерет поділився думками про прихід Олександра Шовковського до тренерського штабу київського клубу.

"Майже весь час був удома. У перший тиждень відпустки поїхали з дівчиною до Буковелю, там відпочили, після чого повернулися до Мукачева. Чи скучив за роботою? Так, в останні дні перед виходом із відпустки вже тягнуло до Києва, хотів скоріше побачити всіх хлопців та почати працювати.

Шовковський може повернутися у збірну України – легенда Динамо назвав умову камбеку

Шовковський став одним з тренерів Динамо? Думаю, його величезний досвід нам дуже допоможе. Упевнений, буде цікаво з ним працювати. Очікування від збору? Будемо багато працювати. Перші тиждень-два, зазвичай, важкувато, але наберемо фізичні кондиції – і навантаження будуть переноситися вже легше", – поділився Нещерет в коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, Олександр провів усю свою кар'єру в Динамо (з 1993 по 2017 роки). СаШо є рекордсменом "біло-синіх" за кількістю проведених матчів (636). У статусі тренера Шовковський дебютував у збірній України. Спершу працював помічником Андрія Шевченка, а згодом був асистентом Олександра Петракова. Його контракт з УАФ завершився 1 січня. Нещодавно 48-річний фахівець увійшов до тренерського штабу Мірчі Луческу, підписавши угоду до літа 2024 року.

Мудрик і Циганков подають приклад Довбику та ще чотирьом топ-талантам – що відбувається?