УКР РУС

Гол Нойка, асист Мілевського, дебют Хачеріді – Динамо Брест "винесло" Шахтар Вернидуба в Кубку Білорусі

8 квітня 2020 Читать на русском

Футболісти брестського Динамо на власному полі впевнено здолали солігорський Шахтар. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Кубок Білорусі, 1/2 фіналу

Динамо Брест – Шахтар Солігорськ – 2:0

Голи: Нойок, 6, Савицький, 13

Українець Пантя осоромив БАТЕ голом у Кубку Білорусі – він грав в окупованому Криму

У першому кубковому півфінальному матчі найбільш українська команда приймала на своєму полі підопічних екс-тренера луганської Зорі. Вже на шостій хвилині український півзахисник Олександр Нойок відкрив рахунок у матчі. Вернидуб і компанія ще не встигли прийти до тями від швидкого гола, як отримали другий: Павло Савицький скористався передачею Артема Мілевського і подвоїв перевагу своєї команди.

Шахтар перехопив ініціативу у володінні м'ячем, однак до якісних завершальних ударів справа не доходила. Більше того, господарі мали ще кілька непоганих шансів збільшити рахунок. Артем провів на полі 67 хвилин і був замінений. Натомість вперше у сезоні в офіційному матчі вийшов екс-захисник київського Динамо та збірної України Євген Хачеріді і відіграв увесь поєдинок.

Гра-відповідь пройде 29 квітня, а фінал Кубка Білорусі запланований на 24 травня – матч відбудеться на газоні мінського стадіону Динамо.

"Вийшли на поле і обкакались": правила футболу Олександра Лукашенка – останнього диктатора Європи