УКР РУС

Борусія Менхенгладбах переграла Кельн у Рейнському дербі і повернулась у зону Ліги чемпіонів

11 березня 2020 Читать на русском

Кельн на виїзді поступився Борусії М у перенесеному поєдинку 21-го туру Бундесліги. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

За порожніх трибун Борусія-парку відбулось Рейнське дербі між Менхенгладбахом і Кельном. Перевагу господарів було помітно з перших хвилин, але забити їм вдалось лише після екватора першого тайму.

Борусія Д змушена провести найпринциповіше дербі Бундесліги без підтримки вболівальників

На 32-й Херман у штрафному отримав класну діагональ від Вендта і скинув під удар Емболо, який в дотик пробив у дальній кут – 1:0. "Жеребці" після забитого м'яча почали грати впевненіше, проте "цапи" старанно повертались назад після втрати і цей гол залишився єдиним у першій половині зустрічі.

Після перерви господарі грали на втримання рахунку, активізуючись тільки на контратаках. На 76-й Емболо прострілював у штрафний і м'яч у власні ворота зрізав Хорхе Мере, записавши до свого пасиву автогол. Але "цапи" не втратили надії на позитивний результат, і на 81-й Марк Ут виконав чудовий індивідуальний прохід і потужно пробив точнісінько під перекладину – 2:1. Гості прагнули відігратись, нав'язавши запеклу боротьбу до останніх хвилин матчу, але змінити рахунок їм так і не вдалось.

Завдяки цій перемозі Борусія М із 49-ма очками повернулась у зону Ліги чемпіонів і посідає 4-те місце, натомість Кельн залишився 10-м із 32-ма пунктами.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ