УКР РУС

"Гірники" завершують турне нічиєю. "Крузейро" - "Шахтар" - 1:1

25 січня 2015 Читать на русском

Донецький "Шахтар" в останньому поєдинку на бразильських зборах зіграв внічию із "Крузейро".

Донеччани відкрили рахунок у матчі на 15 хвилині. Тайсон грамотно розібрався у ситуації та вивів Тейшейру на ударну позицію – Алекс не схибив. Перший тайм пройшов під контролем "гірників", але після перерви "Крузейро" пробудився та почав все частіше загрожувати воротам "Шахтаря".

На 67 хвилині бразильці зрівнюють рахунок, пробивши із другої спроби Андрія П'ятова. Решта часу проходила гра на зустрічних курсах. Команди почали діяти більш обережно та по черзі створювали небезпечні моменти. У підсумку турне "Шахтаря" по Бразилії завершилося бойовою нічиєю 1:1. Тепер підопічні Мірчі Луческу повернуться в Україну, щоб вже через день вирушити на другі збори в Іспанію.

"Шахтар": 32. Каніболоцький, 33. Срна (к), 38. Кривцов, 44. Ракицький, 31. Іспаїлі, 6. Степаненко, 77. Ілсінью, 29. Тейшейра, 11. Марлос, 28. Тайсон, 9. Адріано.

"Крузейро" - "Шахтар" - 1:1

Голи: 0:1 Тейшейра (15), 1:1 Жудіван (67)

90+3. Кінець матчу.

85. Дуже обережно грають команди. Ніхто не хоче пропускати гол на останніх хвилинах.

76. "Шахтар" в останні кілька хвилин штурмує ворота суперника.

67. Гол. Господарі поля відновлюють рівновагу. Жудіван виходить віч-на-віч, але переправляє м'яч у сітку лише з другої спроби.

53. Небезпечно біля воріт "Крузейро". Коста потужно пробиває з лінії штрафного майданчика - голкіпер відбиває м'яч перед собою.

46. Другий тайм розпочався.

45. Кінець першого тайму.

30. Проходить гра на зустрічних курсах. Господарі намагаються зрівняти рахунок ще до перерви.

15. ГОЛ! Тейшейра відкриває рахунок у матчі. Тайсон вивів Тейшейру на хорошу ударну позицію, а Алекс потужно вистрілив, пробивши голкіпера.

13. Дуже обережно команди поки що грають. Ніхто не поспішає йти вперед великими силами.

1. Матч розпочався!