УКР РУС

"Гірники" нарешті перемагають. "Шахтар" - "Волинь" - 6:2

17 жовтня 2014 Читать на русском

Поєдинок між донецьким "Шахтарем" та луцькою "Волинню" відкрив програму 9 туру чемпіонату України.

"Хрестоносці" у напруженому матчі поступилися команді Мірчі Луческу, хоча і не заслуговували на поразку із таким розгромним рахунком.

Рахунок у матчі вдалося відкрити дуже швидко. На третій хвилині поєдинку Дентінью забиває перший гол. Та "Шахтар" не зупинився й продовжував контролювати хід протистояння. Перевага "гірників" була очевидною, але "Волинь" із кожною хвилиною ставала більш небезпечною, що дало результат на 22 хвилині, коли Бікфалві зрівняв рахунок. Ще до перерви "Шахтар" зумів забити другий гол, забезпечивши собі комфортну перевагу перед другою половиною зустрічі.

Відразу після відпочинку Срна красивим ударом робить рахунок 3:1. Після чого здалося, що "хрестоносці" похитнулися, але так здалося лише на перший погляд. "Волинь" не збиралася здаватися й пішла ва-банк. Гості створили кілька гострих моментів й відновили рівновагу після влучного пострілу Селіна на 57 хвилині.

Почалася дуже напружена та обережна гра, особливо зі сторони господарів поля, які зрозуміли, що суперник будь-що намагатиметься здобути хоча б очко. Відзначимо, що захист "Шахтаря" почав багато помилятися й не встигав за швидкими атаками луцької команди. Кварцяний та Луческу нервово ходили поблизу бокової лінії поля, а їхні підопічні з останніх сил намагалися забити черговий гол.

Але все вирішилося на останніх хвилинах зустрічі, коли "гірники" забили ще три голи, здобувши розгромну перемогу над суперником. Втомлені лучани не встигали за швидкими бразильцями, які вийшли на поле у другому таймі, відтак все завершилося для гостей досить сумно. Зазначимо, що "Волинь" по грі не заслуговувала на такий рахунок, але "Шахтар" сьогодні був сильніший, тому справедливо здобуває три очки.    

Склади команд:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Чигринський, Ракицький, Фернандо, Ілсінью, Марлос, Дентінью, Адріано, Гладкий
Запасні: Каніболоцький, Ордець, Азеведо, Фред, Тайсон, Тейшейра, Коста

"Волинь": Неділько, Сімінін, Жуніч, Приндета, Федорчук, Бікфалві, Матей, Мемешев, Кобахідзе, Шабанов, Селін
Запасні: Литовченко, Сваток, Гуменюк, Новак, Маріотто, Зінкевіч, Петров

"Шахтар" - "Волинь" - 6:2

Голи: 1:0 - Дентіньо (3), 2:1 - Л. Адріано (36), 3:1 - Срна (47), 4:2 - А. Тейшейра (86), 5:2 - Д. Коста (88), 6:2 - Л. Адріано (90+1) 1:1 - Бікфалві (22), 3:2 - Селін (57)

"Шахтар" - "Волинь" онлайн трансляція матчу