УКР РУС

Гецко: Збірна України нічим не поступається Нідерландам

13 червня 2021 Читать на русском

Автор першого гола в історії збірної України Іван Гецко вважає, що "синьо-жовтим" цілком до снаги здобути прийнятний результат у матчі з нідерландцями.

"Очікування від матчу найпрекрасніші. Здоровий глузд і настрій хлопців вселяє віру, що вони зіграють на своєму високому рівні і доведуть усім нам і самим собі, що їм під силу боротися з такими футбольними грандами, як збірна Нідерландів. Є віра в те, що збірна України постарається відібрати очки у суперника.

"Нам буде ой як непросто": Левченко вибудував стратегію збірної України для виходу з групи на Євро-2020

Чи варто в матчі Нідерланди – Україна побоюватися сценарію поєдинку Туреччина – Італія, коли італійці впевнено обіграли турків? Не хотілося б повтору такого сценарію. Я вважаю, що ми нічим не поступаємося нідерландцям за підборомфутболістів і за досвідом.

Збірна України зараз перебуває в хорошому стані, функціонально непогано виглядає. Цікаво буде побачити, як Шевченко налаштує хлопців на матч, чи зможуть вони стрибнути вище голови. Я думаю, нічия з Нідерландами для України буде непоганим результатом", – сказав Гецко у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, збірна України стартує на Євро-2020 вже сьогодні, 13 червня, матчем з Нідерландами. Початок зустрічі о 22:00.

Хто виграє Євро-2020 – як оцінюють шанси збірної України на вихід із групи та чемпіонський титул