УКР РУС

Гецко вказав на різницю у виступах Маліновського за збірну України та Аталанту

7 вересня 2021 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Іван Гецко поділився думками щодо ситуації між наставником "синьо-жовтих" Олександром Петраковим та хавбеком команди Русланом Маліновським.

"Образа Маліновського за малу кількість ігрового часу у матчах за збірну України? Від цього нікуди не дітися. Подібні ситуації відбуваються в командах практично завжди, коли хтось чимось незадоволений. Якби Маліновський виходив на гру за збірну, як він виходить в Аталанті, завдаючи за матч по сім ударів, це була б інша розмова. А коли за весь Євро-2020 Руслан б'є по воротах всього сім разів, то про що ми можемо говорити.

Україна – Франція: післяматчева прес-конференція Петракова – образа Маліновського, затягування часу й місце Шапаренка

Він повинен трохи змінити своє ставлення до справи. Країна дала йому путівку у великий футбол, тому незалежно від будь-яких обставин в національній команді потрібно намагатися завжди показувати свій максимум", – зазначив Гецко у інтерв'ю Рейтинг Букмекерів.

Нагадаємо, після матчу проти Франції наставник команди Олександр Петраков розповів, що Маліновський образився на нього через те, що не потрапив до основного складу збірної України.

Україна – Франція: Маліновський та Зінченко втрачають статус – новий вожак збірної, Петраков перед серйозним вибором