УКР РУС

Гецко: Перехід Мампассі до Локомотива — це ініціатива Шахтаря

18 грудня 2021 Читать на русском

Колишній нападник збірної України Іван Гецко висловився щодо резонансного трансферу Марка Рене Мампассі до московського Локомотива.

"Марк Мампассі не відомий широкому колу вболівальників навіть в Україні. Тому перехід 18-річного захисника за серйозні гроші до Локомотива – це свідчення якісної роботи Шахтаря на трансферному ринку, або "залізничники" розглянули в ньому дуже талановитого гравця, який найближчими роками принесе їм користь, а потім його продадуть із вигодою у більш іменитий клуб.

Мампассі офіційно став гравцем Локомотива – екс-захисник Шахтаря готовий відмовитись від українського громадянства

На мою думку, менеджери "гірників" на прикладі Мампассі хотіли продемонструвати, що вміють продавати за великі гроші не лише бразильських легіонерів, які захищали кольори Шахтаря, а й вихованців клубної академії.

Щодо виступів Марка за юніорську збірну України, то, повірте, захисниками такого рівня не можна розкидатися. Тим більше, що його перехід до Локомотива – це ініціатива Шахтаря, а не забаганка футболіста", – зазначив Гецко у коментарі meta-ratings.

Нагадаємо, український захисник офіційно став гравцем московського Локомотива. За інформацією ЗМІ, російський клуб заплатить 4 млн євро за оборонця. Додамо, що Марк виступає у складі збірної України U-19.

Золотий темп Динамо, старі проблеми Шахтаря, невдале розширення і діаманти в провінції – підсумки першої частини УПЛ