УКР РУС

Гецко: Конкурентоспроможність Динамо – заслуга Луческу, а не загону фахівців з динамівським серцем

15 квітня 2021 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Іван Гецко нагадав критикам румунського наставника Динамо, завдяки кому "біло-сині" змогли піднятись на новий рівень.

"Динамівці тільки самі можуть позбавити себе чемпіонського звання. Це у тому випадку, якщо у них раптом кудись випарується неймовірна самовіддача і бажання діяти "через не можу".

Бєлік виділив головний фактор, який дозволив Динамо зруйнувати гегемонію Шахтаря

У нинішньому стані Динамо – це ще не та команда, яка може перемагати всіх підряд на класі. Думаю, що кияни це чудово усвідомлюють і, завдяки високій мотивації, свого вже не втратять. І як би вболівальники Динамо не ставилися до Mірчі Луческу, конкурентоспроможність киян – саме його заслуга, а не загону фахівців з динамівським серцем. Про це не варто забувати.

Лише перемога Шахтаря над Динамо ще може зберегти інтригу в боротьбі за чемпіонське звання. Та все ж, думаю, що динамівці на фініші свого не втратять. Занадто близько вони підібралися до вершини", – сказав Гецко у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, вже найближчої суботи, 17 квітня, підопічні Луческу у матчі з Шахтарем спробують реабілітуватися за поразку від "гірників" у першому колі (0:3). Початок зустрічі о 19:30. За 5 турів до завершення чемпіонату кияни випереджають своїх опонентів на 7 очок.

"Шеву знають навіть у Сомалі": страшні очі маніяка Онопрієнка, зустріч із Ескобаром – чи обдарував Блохін наркобарона?