УКР РУС

Баварія у додатковий час вирвала перемогу над Фрайбургом, Борусія М здолала Падерборн: 16-й тур Бундесліги, середа

18 грудня 2019 Читать на русском

У середу, в рамках 16-го туру чемпіонату Німеччини, відбулось кілька поєдинків. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 16-й тур

Байєр – Герта – 0:1

Гол: Рекік, 64

Айнтрахт – Кельн 2:4

Голи: Хінтереггер, 6, Пасієнсія, 30 – Хектор, 44, Борнаув, 72, Дрекслер, 81, Якобс, 90+4

Борусія М – Падерборн – 2:0

Голи: Плеа, 46, Штіндль, 67 (пен.)

Вольфсбург – Шальке – 1:1

Голи: Мбабу, 82 – Кабак, 51

Фрайбург – Баварія – 1:3

Голи: Гріфо, 59 – Лєвандовскі, 16, Ціркзеє, 90+2, Гнабрі, 90+5

Хоффенхайм переміг Уніон і перервав 4-матчеву безвиграшну серію, Майнц знищив Вердер: 16-й тур Бундесліги, вівторок

У першому матчі 16-го туру середи зустрічались Байєр та Герта. Міцний середняк турнірної таблиці Байєр володів беззаперечною перевагою і по ударах, і у володінні м’ячем, і по кількості виконаних кутових, однак оборона гостей зуміла втримати свої ворота на замку. Друга половина зустрічі також почалась під акомпанемент атак господарів. Тим нелогічнішим видався гол у їхні ворота на 64-й хвилині матчу: Карім Рекік потужно пробив, Лукаш Градецкі удар відбив, але не зміг зафіксувати круглого в руках і Рекік добив його у сітку. Байєр продовжив тиснути на ворота берлінців, однак так і не зміг здобути прийнятний для себе результат.

Айнтрахт приймав невдаху чемпіонату Кельн. Вже на початку матчу Мартін Хінтереггер вивів господарів вперед після подачі з кутового Філіпа Костіча. В середині тайму Гонсало Пасієнсія зміцнив перевагу своєї команди, однак перед самим свистком на перерву Йонас Хектор один гол відквитав. У другій половині зустрічі гості під кінець матчу зуміли забити ще тричі і вирвали важливу виїзну перемогу.

Менхенгладбаська Борусія впевнено здолала Падерборн. Зігравши перший тайм у безгольову нічию, господарі вже на початку другої половини зустрічі забили зусиллями Алассана Плеа. А згодом рахунок з пенальті подвоїв Ларс Штіндль і вивів свою команду у лідери Бундесліги.

Вольфсбург і Шальке розписали бойову нічию – на гол гельзенкірхенців на початку другого тайму "вовки" відповіли влучним пострілом під кінець матчу.

Значно драматичніше події розвивались у протистоянні Фрайбурга і Баварії. Мюнхенці відкрили рахунок на 16-й хвилині і, здавалось, поклали початок розгрому суперника. Однак господарі не знітились і по перерві рахунок зрівняли. Гра йшла до нічиєї аж поки у доданий час Джошуа Ціркзеє та Серж Гнабрі не забезпечили баварцям потрібний результат.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ