УКР РУС

Генінсон: Перед матчем за Суперкубок по Одесі буде їздити пересувна каса

11 липня 2017 Читать на русском

Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів про розваги, які чекають на жителів і гостей Одеси перед матчем за Суперкубок України між Динамо та Шахтарем.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"У нас буде дві промо-зони. Одна промо-зона буде перебувати прямо на площі перед мерією, там будуть проходити конкурси, розіграші, буде великий екран встановлений, будуть показані нарізки матчів, багато чого ще цікавого", – цитує Володимира Генінсона Xsport.

"Друга промо-зона буде перебувати в "Аркадії". Там буде більше музично-розважальне шоу, починаючи від ді-джеїв, закінчуючи конкурсами, пов'язаними з футболом, з Прем'єр-лігою, з англійською Прем'єр-лігою. Будуть конкурси, буде розіграш квитків. У кожній промо-зоні буде встановлена точка продажу квитків, щоб людина могла на місці придбати квиток.

З середи почне курсувати по місту діджей-кар. Буде музика, прапори, популяризація футболу, машина буде зупинятися, будуть розігруватися квитки. І на цій машині теж буде точка продажу квитків. Можна сказати, що по Одесі буде їздити пересувна каса", – сказав Володимир Генінсон.

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. До слова, Шахтар готується до матчу у повному складі. На поєдинок вже продано більше 15 тисяч квитків.

Суперкубок України-2017: в стилі блокбастера і з супергероями

Суперкубок України-2017: квитки будуть іменними