УКР РУС

Генінсон: Баранка особисто зацікавлений, щоб не було договірних матчів

16 грудня 2016 Читать на русском

Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів про призначення Франческо Баранки головою Комітету з етики та чесної гри ФФУ.

"Це не те що чиясь креатура. Це людина, до якої звертаються топ-клуби, топ-ліги. Він працює як з клубами Ла Ліги, так і з багатьма іншими. В Україні він працює з двома клубами. Я знаю, що у нього дуже добра співпраця з цими клубами, і вони дуже задоволені його роботою.

Це та людина, яка була весь час на слуху, яка ніколи не залишалась байдужою і яка сама завжди писала як на Прем'єр-лігу, так і на клуби: "На це слід звернути увагу, цей матч потрапляє під підозру". Або ж навпаки, він заздалегідь писав: "Ставки аномальні у вас в клубі. Прохання розібратися".

У чому його інтерес? У тому, що він працює з великими компаніями. Його компанія Federbet працює з великими компаніями, як, скажімо, "Парі-Матч". "Парі-Матч" зацікавлений в чесності, тому що в принципі відбувається зрив ставки. Тобто в підсумку фіксований результат б'є по великій компанії. Це та людина, яку знають всі великі компанії в Європі. Він особисто зацікавлений в тому, щоб не було договірних матчів", – сказав Генінсон.

Баранка: ФФУ налаштована дуже серйозно щодо проблеми договірних матчів

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу