УКР РУС

Гендиректор Зорі відреагував на інформацію про викуп Сайядманеша у Фенербахче

17 березня 2021 Читать на русском

Генеральний директор луганської Зорі Станіслав Оганов висловився щодо чуток про можливий викуп нападника Аллах'яра Сайядманеша в літнє трансферне вікно.

"Якщо чесно, вперше про це чую. Зоря поки навіть не обговорювала можливість викупу контракту Сайядманеша у Фенербахче, тому що у нас з ним ще рік діє орендна угода. Поспішати нікуди, в цьому плані ми спокійні. Відповідно, про Шахтар теж говорити нічого.

Зоря планує викупити Сайядманеша з Фенербахче задля підсилення Шахтаря, – ЗМІ

Чи будемо ми викуповувати його у Фенербахче в майбутньому? Подивимося. Це футбол, і завтра ситуація може змінитися. Поки цю тему ми навіть не піднімали і не обговорювали. Не буду приховувати, що клуб задоволений його грою, футболіст користується довірою тренерського штабу, вболівальники теж задоволені. Але про його майбутнє говорити поки що рано", – поділився Оганов у коментарі meta-ratings.

Зазначимо, що сьогодні, 17 березня, з'явилась інформація про те, що Зоря вже влітку збирається викупити нападника з турецького клубу та одразу продати його у Шахтар. Іранець загалом провів 16 матчів у складі луганців у поточному сезоні, відзначившись 5 голами та 2 асистами.

"Збірна України – моя мрія": найкращий у Зорі – про зарубу з Десною, вибитий зуб Іванісені і реванш у Лізі Європи