УКР РУС

Гельзін – про кандидатуру Грімма: Якщо іноземець зможе привести УПЛ до успіху, ми його підтримаємо

28 березня 2018 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін прокоментував висування кандидатури Томаса Грімма на посаду президента УПЛ.

Владислав Гельзін в інтерв'ю tribuna.com заявив, що він не проти кандидатури Томаса Грімма, якого Олександрія висунула на пост президента УПЛ, якщо той принесе користь чемпіонату.

"З Генінсоном працювалося комфортно, тому що він був доступний для всіх клубів і швидко приймав рішення. Єдине, що у нього не вийшло – це виробити загальний механізм для всіх клубів, створити єдиний пул для продажу прав телевізійним трансляторам. Хотілося б, щоб нові керівники УПЛ це зробили.

Вибори УПЛ без вибору

Якщо у іноземного фахівця є досвід подібної роботи і певні досягнення, то ми проаналізуємо цю кандидатуру. Якщо ми будемо розуміти, що ця людина може привести український футбол до успіху, то, звичайно ж, ми двома руками будемо його підтримувати. У нас найнижчий тариф продажу трансляційних прав. Про що можна говорити?

Фундаментальна річ, яку хотілося б бачити – це єдиний пул. Необхідно знайти ресурси, щоб Прем'єр-ліга була фінансово приваблива для спонсорів. Потрібно створити такий чемпіонат, який би привернув нові інвестиції. Можливо, варто подумати над форматом, хоча він вже і був змінений, але може можна щось ще додати", – сказав Гельзін.