УКР РУС

Гай не зміг обрати топ-3 найкращих гравців збірної України на Євро-2020

6 липня 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник "синьо-жовтих" Олексій Гай розкритикував гру національної команди на чемпіонаті Європи.

"На мій погляд, відрізками підопічні Андрія Шевченка показували непоганий футбол, але, якщо говорити в загальному, то хотілося б побачити кращого від збірної України, знаючи, на що цей колектив здатний. Цілісна гра у "синьо-жовтих", на мій погляд, вийшла тільки в поєдинку зі збірною Швеції. Інші матчі не були настільки виразними. Думаю, що матч з Англією показав, що команда не була повністю готова до турніру.

Щастя і біль України – німецький художник зобразив найяскравіші моменти Євро-2020 на туалетному папері

Щодо відсутності Маліновського в останньому поєдинку "синьо-жовтих"... Це була б втрата, якби гравець перебував у своїх найкращих кондиціях, і показував той футбол, який він демонстрував до чемпіонату Європи. Однак матчі турніру показали, що Руслан на 100% не готовий. Та й у будь-якому випадку, один в полі не воїн.

Найбільш рівно турнір провів Георгій Бущан. Більше я нікого виділити не можу. Не тому, що не хочу, чи, може, когось ображу. Просто не було такого виконавця, який би не опускався нижче свого рівня", – сказав Гай у коментарі Zbirna.com.

Нагадаємо, збірна України вперше в історії вийшла в плей-офф чемпіонату Європи, однак у чвертьфіналі поступилась збірній Англії з рахунком 0:4 і припинила участь у турнірі.

Жорстока правда, жахіття другого поверху та повний провал принципів Шевченка: остаточний підсумок нашого Євро