УКР РУС

Гаттузо показово покарав Калініча, а Мілан встановлює дивовижні досягнення

19 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо знає, як змотивувати свою команду. Незважаючи на провальний старт сезону, зараз "россонері" вже повторили непогані результати попереднього.

Мілан здолав К'єво у надважкому матчі Серії А, продовживши феноменальну серію Гаттузо. "Червоно-чорні" за 10 матчів набрали 26 очок, зокрема виграли 5 дуелей поспіль. Жоден інший клуб Італії не виграв останні 5 ігор у чемпіонаті, навіть Ювентус і Наполі!

"Працювати, відпочивати і кохатися". Патрік Кутроне – суперстар Мілана, який рівняється на Шеву

Більше того, Мілан за період Гаттузо у ролі головного тренера поступається за очками тільки двом згаданим борцям за Скудетто, перевершуючи і Рому, і Лаціо, й Інтер. Відставання від топ-4, а значить омріяного повернення в Лігу чемпіонів зменшується з кожним туром і тепер становить 5 очок.

Цікаво, що "россонері" повністю повторили свої цифри сезону 2016/17 за 28 турів: 50 очок, 15 перемог, 5 нічиїх, 8 поразок, різниця голів 41-32.

Важку і таку потрібну в контексті боротьби за ЛЧ перемогу над К'єво Мілану забезпечили голи двох форвардів Андре Сілви та Патріка Кутроне. Гол італійця, до слова, ледь не скасували, але VAR був на його боці. Після цього наступник Індзагі показав шалену радість, хоча епізод вже давно завершився.

Напередодні ж інший форвард команди Нікола Калініч розгнівав Гаттузо. Коли екс-гравець Дніпра дізнався, що не зіграє зі стартових хвилин, він почав тренуватись на півсили. Це було видно і неозброєним оком, це показали і дані електронного датчика.

Принциповий наставник прийняв важке рішення відправити нападника збірної Хорватії на трибуни через його поведінку та дав чіткий знак іншим гравцям. Гаттузо не толерує жодних проявів непрофесіоналізму, інформує La Gazzetta dello Sport, і це приносить надзвичайні плоди нинішньому Мілану перед найвідповідальнішою частиною сезону.

А як думаєте ви, зможе цей клуб виграти боротьбу за топ-4 в Лаціо та Інтера? Голосуйте в опитуванні нижче.