УКР РУС

Галісійські пристрасті: фантастична розв'язка. "Сельта" - "Сарагоса" - 2:1. ВІДЕО

23 квітня 2013 Читать на русском

Битва аутсайдерів на "Балаїдосі" мала свою магічну ауру. Обмінявшись у першій половині голами, команди видали гойдалки у другій, з яких переможцем вийшли "кельти", причому вирішальний м'яч забили на 90+2-ій.

А вийшли уперед гості. Довга передача зі стандарту знайшла адресат у вигляді Сапунару, який із задоволенням вколотив круглого в сітку. "Сельта" сумувала лише 10 хвилин, однак нічиєї команді Абеля Ресіно було відчутно замало - перед звітним поєдинком сама вона замикала турнірну таблицю Прімери.

За 15 хвилин до кінця основного часу зустрічі знаний з перемоги над Мессі голкіпер "Сельти" Хаві Варас зазнав серйозного ушкодження, тому здавалось, що дебюту 17-річного воротаря Рубена Бланко Вейги не уникнути.

Та Варас, якому ще й в кінці компенсованих арбітром 6-ти хвилин добряче дісталось, дограв зустріч до останнього свистка. Це дало змогу Ресіно зекономити на непрогнозованих замінах і випустити  двох гравців атаки - Парк Чу Юнга та де Лукаса. І "Сельта" таки забила надважливий гол. Інший джокер - Фабіан Орельяна видав прорив і пас з лівого флангу, а Маріо Бермехо дещо незграбно, але таки перетворив зусилля команди на гол і перемогу.

2:1 - це означає, що в обох команд стало по 27 очок, але "Сельта" залишила останній рядок турнірки, запропонувавши його "Сарагосі". До 16-го "Депортіво" дистанція у 3 бали, відтак боротьба за життя у Прімері на наступний сезон обіцяє ще не раз дивувати і тішити гарячими дуелями.

 

"Сельта" - "Сарагоса" - 2:1  (1:1)

Голи: А. Лопес, 36, Бермехо, 90+2 - Сапунару, 26

Попередження: Джонні Кастро, 7, Оубінья, 67, Інса, 72, Віла, 89, Парк, 90+5 - Сапунару, 2, Мовілья, 57, Паредес, 81, Пінтер, 86, Родрі, 90+5