УКР РУС

Габі: Атлетіко має намір зіграти головою і серцем

15 травня 2018 Читать на русском

Капітан Атлетіко Габі Фернандес поділився очікуваннями перед матчем проти Марселя у фіналі Ліги Європи.

"Ми готуємося до цього матчу так само, як і до півфінальних зустрічей. Грати у подібних іграх – привілей. Ми маємо намір зіграти головою і серцем. Головне для нас – перемога.

Щоб вийти на нинішній рівень, ми під керівництвом нашого тренера працювали більше семи років. Рухалися в обраному напрямку. Гравці, які приходили в Атлетіко невідомими, тут виросли. Наша робоча етика стала прикладом для наслідування для команд по всій Європі, і я сподіваюся, що ми продовжимо дотримуватись цього курсу.

Ми вже показали, що наша гра стабільна. Ми показали, що вміємо справлятися з труднощами, і саме це треба буде зробити завтра", – цитує Габі офіційний сайт УЄФА.

Матч Марсель – Атлетіко відбудеться 16 травня на Стад де Жерлан у Ліоні. Гра розпочнеться о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Нагадаємо, що у півфіналі Ліги Європи Марсель пройшов Зальцбург. Перший матч завершився перемогою французької команди із рахунком 2:0, а в Австрії гра завершилась суддівським скандалом за участю російської бригади арбітрів. У свою чергу, Атлетіко в півфіналі пройшов Арсенал, зігравши в Лондоні внічию 1:1 та здобувши над командою Венгера домашню перемогу з рахунком 1:0.