УКР РУС

"Футболісти Динамо підготовлені краще, ніж гравці Шахтаря": аналітик збірної України назвав головний критерій оцінки

1 травня 2022 Читать на русском

Авраам Кампомар, тренер-аналітик "синьо-жовтих", поділився думками щодо нинішнього рівня готовності футболістів українських грандів.

"Моя думка, з того, що я бачив, наступна: гравці Динамо зараз підготовлені краще, ніж футболісти Шахтаря. Хоча знову ж таки, це благодійні матчі, а в нас поєдинок за вихід на чемпіонат світу – це небо і земля. Наскільки ми можемо судити по цих матчах – дуже складно сказати.

Маркевич тверезо оцінив шанси збірної України на прохід Шотландії, вказавши на слабке місце "синьо-жовтих"

Інформація, яку ми повинні черпати з цих поєдинків, – зовсім інша, аніж просто фізична підготовка. Як людина встигає не фізично, а те, як вона думає: прочитати момент, зрозуміти, що ми хочемо награвати проти своїх суперників. Ось найголовніше, що ми маємо зробити.

А те, що Динамо та Шахтар тренуються і мають певну підготовку, – дуже їм дякую за це. Для збірної це великий плюс", – сказав Кампомар у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, нині обидві команди проводять товариські матчі в Європі в рамках благодійного турне. Збірна України зіграє свій поєдинок кваліфікації плей-офф ЧС-2022 проти Шотландії 1 червня.

Україна не їде на Євро: шалений син легенди Динамо, перлина Ювентуса, претензія до тренера – чого забракло U-17