УКР РУС

Футболісти "Барселони" отримають за героїчний камбек значно менші преміальні, ніж могли отримати гравці ПСЖ за розгромну поразку

9 березня 2017 Читать на русском

Журналістка COPE Елена Ондіс вивідала, скільки заробить кожен гравець "Барси" у вигляді преміальних за диво на "Камп Ноу" в матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів проти "Парі Сен-Жермен".

Не грошима єдиними. "Барселона" винагородить кожного свого футболіста преміальними на 400 тисяч євро за героїчний камбек, якого досі не знала історія Ліги та Кубка чемпіонів.

Що цікаво, за інформацією Sport.es, гравці ПСЖ отримали б від катарського власника Аль-Хелаїфі по 1 мільйону євро, якби відстояли перевагу в 4 голи і програли на "Камп Ноу" хоча б 1:5.

Утім в останні 10 хвилин "Парі Сен-Жермен" показав шокуючу статистику, яка й привела до краху надій французів.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Парі Сен-Жермен" (6:1) і пройшла у чвертьфінал. Дивіться відео голів і огляд матчу "Барселона" – "Парі Сен-Жермен". "Барселона" стала першою командою в історії Ліги та Кубка чемпіонів, що пройшла далі після поразки 0:4 в першому матчі. Унаї Емері після гри заявив, що суддя у матчі з "Барселоною" завдав шкоди ПСЖ.

Найвеличніша і найганебніша перемога в історії футболу

, а також у Viber