УКР РУС

Фред розповів про адаптацію в АПЛ після чемпіонату України

22 жовтня 2019 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Юнайтед Фред розповів про адаптацію в АПЛ, а також порівняв найбагатшу лігу світу з чемпіонатом України.

"Мій перший сезон вийшов важким, але це нормально, коли футболіст змінює чемпіонат. Українська Прем'єр-ліга не така сильна, як англійська. АПЛ – швидша, тут важливіші фізичні якості.

Моурінью заперечував проти трансферу Фреда в Манчестер Юнайтед

Потрібно сильно починати ігри і сильно їх закінчувати, проводити на максимумі всі 90 хвилин. Потрібен час, щоб адаптуватися до англійського футболу, коли переходиш з України, хоча там я і грав проти деяких топ-команд у Лізі чемпіонів.

Я вчуся день за днем. Відчуваю, що прогресую. Мені подобається Манчестер. Тут моя родина, і їй тут теж подобається. Я вивчаю англійську, але неможливо приділяти цьому весь час, тому що ми багато подорожуємо. Але ми багато розмовляємо в команді", – цитує Фреда FourFourTwo.

Нагадаємо, Фред перейшов з Шахтаря в МЮ влітку 2018-го року за 59,4 млн євро. У цьому сезоні бразилець зіграв 238 хвилин в АПЛ.

Битви на Олімпійському, Яремчук дає вогню, побиття лідерів у Європі та успіхи топів УПЛ: огляд футбольного тижня у мемах