УКР РУС

Шальке на виїзді знищив Падеборн, Фрайбург розгромив Хоффенхайм: 4-й тур Бундесліги, матчі неділі

15 вересня 2019 Читать на русском

У четвертому турі Бундесліги у неділю відбулось два матчі. Рахунки та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Бундесліга, 2019/20, 4-й тур

Хоффенхайм – Фрайбург – 0:3

Голи: Гюнтер, 11, Хаберер, 38, Петерсен, 59

Падеборн – Шальке 1:5

Голи: Соуза, 8 – Сане, 33, Сердар, 49, Харіт, 71, Кутуджу, 83, Харіт, 85

Баварія зіграла унічию з РБ Лейпциг, Борусія Д розгромила Байєр: 4-й тур Бундесліги, матчі суботи

У першому матчі неділі Фрайбург завітав у гості до Хоффенхайма. Гості вже на одинадцятій хвилині відкрили рахунок: Крістіан Гюнтер після передачі Домініка Хайнца бездоганно пробив у правий нижній кут воріт. "Синьо-білі" одразу могли відігратись, але Ісхак Бельфоділ не зміг переграти голкіпера Фрайбурга. Згодом обидві команди створили кілька небезпечних моментів, однак реалізувати їх знову вдалось гостям: на 38-й хвилині Майк Франц прокинув м'яч під удар Яніку Хабереру і той чудовим пострілом з межі штрафного майданчика поцілив у правий нижній кут воріт.

Початок другого тайму знову засмутив господарів: Нільс Петерсен потужним ударом влучив під поперечину. Цікаво, що у другій половині зустрічі Хоффенхайм більш ніж у двічі переважав суперника у володінні м’ячем, однак так і не зумів втілити цю перевагу у забиті голи. Перемога принесла Фрайбургу дев’ять очок і третю сходинку у турнірній таблиці, Хоффенхайм з чотирма балами опустився на тринадцяте місце.

Завершував 4-й тур матч між Падеборном та Шальке. Вже на 8-й хвилині Калі Олівейра Соуза з подачі Свен Міхеля головою з близької відстані відправив м'яч у порожні ворота. На екваторі першого тайму Марк Ут втратив чудовий шанс зрівняти рахунок – його удар низом блискучим сейвом нейтралізував Яннік Хут. 33-я хвилина принесла радість уболівальникам Шальке: Саліф Сане замкнув прострільну передачу від Бастіана Очіпки головою і пробив впритул із лівою штангою. На останніх секундах тайму Свен Міхель втратив чудову нагоду вивести Падерборн вперед спрямувавши м'яч повз праву стійку.

Друга половина зустрічі пройшла під знаменами Шальке – гості ще тричі залишали свої автографи у воротах Падеборна: Суат Сердар і двічі Амін Харіт своїми пострілами поставили жирну крапку у матчі. Перемога принесла Шальке шосте місце та сім очок, Падеборн з одним балом передостанній.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ