УКР РУС

Франція вистраждала перемогу над скромною Албанією

15 червня 2016 Читать на русском

Господарі чемпіонату Європи збірна Франції в кінцівці матчу змогла вибороти перемогу над Албанією, завдяки голам Грізманна та Пайє.

Матч розпочався дуже в'яло, так і пройшов весь перший тайм. Франція прогнозовано більше володіла м'ячем, але завдати хороший удар по воротах Албанії французи так і не змогли. Багато разів головою пробивав Олів'є Жиру, але у площину воріт так і не влучив. Албанці у свою чергу грали лише на контратаках, неохоче проводячи позиційні атаки.

Другий тайм пройшов вже цікавіше. Спочатку Мемушай пробив у стійку воріт Льоріса, а потім Жиру знову головою не попав у ствір воріт, влучивши також у стійку. Французи безліч разів пробивали головою, але так і не змогли забити. Станом на 85 хвилину ударів у площину воріт двох команд так і не було. Публіка невгамовно заводила французьку команду, яка влаштувала фінальний штурм воріт Румунії. Пайє мав хорошу нагоду, але вивести свою команду вперед не зміг.

Проте, на останній хвилині матчу Антуан Грізманн, який вийшов на заміну у другому таймі, вивів свою команду вперед ударом головою після пасу центрального захисника Рамі. А крапку у матчі поставив Дімітрі Пайє, який на останніх секундах магічним ударом у дальній кут збільшив перевагу команди до двох м'ячів.

Євро-2016. Група А. 2 тур

Франція - Румунія 2:0

Голи: Грізманн, 90, Пайє, 90+5