УКР РУС

Франція – Україна: де і коли дивитись матч онлайн

6 жовтня 2020 Читать на русском

Франція приймає Україну в товариській зустрічі на паризькому стадіоні Стад Де Франс. Коли і на якому каналі дивитись матч, підкаже "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Ювілейна зустріч національних команд під номером 10. Команда Шевченка готується до поєдинків Ліги націй проти Німеччини та Іспанії у непростих умовах. Через коронавірус головний тренер "синьо-жовтих" недорахувався футболістів Шахтаря, 5-6 з яких виходили у стартовому складі на попередні двобої, втратив відразу 3 воротарів, а також кількох працівників. "Мінус 14", – навіть французька преса відзначає нереальні проблеми із заявкою суперника. З іншого боку сьогодні Дідьє Дешам теж експериментує зі складом, хоча робить це з власної волі, керуючись кадровим багатством, а не травмами чи хворобами.

Шевченко сформував остаточний список гравців збірної України – без футболістів Шахтаря і з єдиним нападником

Матч, як і онлайн-трансляція Франція – Україна на "Футбол 24", стартує о 22:10. Чинні чемпіони світу традиційно є нашим суворим екзаменатором. Раніше Україна лише раз обіграла Францію – вдома у плей-офф відбору на ЧС-2014. Ще тричі "синьо-жовтим" вдавалося відібрати очки у кваліфікації чемпіонатів Європи. Натомість обидва попередні товариській матчі завершилися поразками. Остання зустріч команд на Стад де Франс 7 років тому залишила українців без Мундіалю. Французи били команду Фоменка 3:0, відігравши 2 м'ячі переваги.

Де дивитись матч Франція – Україна онлайн

Гру показують канали "Україна" та "Футбол 1", починаючи з 22:00. Онлайн-трансляція матчу Франція – Україна відбудеться на "Футбол 24". У Франції зустріч покаже телеканал TF1. Поєдинок транслюють також у Малайзії (Astro SuperSport 2), Африці та Близькому Сході (beIN Sports MENA 3 HD), Росії (Матч ТВ), Сербії (Sportklub 4) і Греції (Cosmote Sport 5 HD).

Цікаво, що на юнацькому Євро-2015 U-19 Україна поступилася з рахунком 1:3. У складі нашої збірної забив Зубков, який може дебютувати зараз за головну команду. А ще 5 років тому на поле виходили Циганков, Михайліченко, Зінченко, Матвієнко і Коваленко, які згодом перейшли на дорослий рівень. Серед французів ту зустріч добре пам'ятають викликані Дешамом Лукас Ернандес, Коман і Павар.