УКР РУС

Франція розгромила Парагвай завдяки хет-трику Жиру

2 червня 2017 Читать на русском

Збірні Франції та Парагваю зіграли 2 червня 2017 року на стадіоні "Роазон Парк" (Ренн) в товариському матчі. Перемогу святкувала команда Дешама – 5:0.

Товариські матчі
завершено
-

"Гуарані" в кваліфікації на чемпіонат світу перебувають на восьмій позиції, випереджаючи лише Болівію та Венесуелу. "Півні" же лідирують в своїй групі. Тренер гостей та легендарний екс-гравець збірної Парагваю Франсіско Арсе поставив до старту головних зірок команди: Хуана Ітурбе (Торіно), Оскара Ромеро (Алавес), Густаво Гомеса (Мілан).

Перший тайм закінчився закономірною перемогою французів, які повністю домінували протягом першої половини гри. Особливо активним був лівий фланг, де бігали Менді, Матюйді та Пайє. Після першого голу Жиру парагвайці ледве не зрівняли – Ітурбе пробив вище. І через мить нападник "канонірів" в падінні головою оформив дубль – 2:0. Наприкінці першого тайму Віктор Айяла (Аль-Наср) ледве не забив у власні ворота.

В другому таймі господарі продовжували знущатися над суперником. Забивали Жиру, Сіссоко та Грізманн. Також французи могли забивати ще кілька м’ячів. В підсумку команда Дешама здобуває розгромну перемогу – 5:0.

31 серпня Парагвай зіграє офіційний матч проти Чилі, а "півні" 9 червня вирушать до Швеції.

Товариський матч. Франція – Паргвай – 5:0

Голи: Жиру, 6, 13, 69, М. Сіссоко, 76, Грізманн, 77