УКР РУС

Франція поступилася Іспанії в товариському матчі

28 березня 2017 Читать на русском

Збірна Іспанії на "Стад де Франсі" перемогла команду Дешама – 2:0. Голи за гостей забили Сілва та Деулофеу.

Товариські матчі
завершено
-

Востаннє збірні Франції та Іспанії теж сходилися в товариському матчі – осінню 2014 року "півні" мінімально перемогли завдяки голу Лоїка Ремі. Тоді "Фурію Роху" очолював Вісенте Дель Боске, а сьогодні головним тренером збірної Іспанії працює Хулен Лопетегі.

Початку матчу передувала хвилина мовчання, якою присутні на стадіоні вшанували пам'ять Раймона Копа. Незважаючи на "сухий" рахунок в першому таймі, обидві сторони створили кілька гострих моментів, аби відзначитися. Однак Мбаппе, Іньєста свої моменти не реалізували, а Піке вибив м’яча з лінії воріт після удару Кошельни.

На початку другого тайму трапився унікальний в професійному футболі момент. Жалле закинув сферу на Курзаву, що перебував у невеликому, але офсайді. Лайвен віддав на Грізманна, а Антуан точно пробив. Фелікс Цвайєр зафіксував взяття воріт, але після протестів іспанців та консультацій з помічниками гол відмінив!

На 69 хвилині відзначилися гравці гостей, що вийшли на заміну. Кошельни порушив провила проти Деулофеу, і Давід Сілва з "позначки" не схибив. На 77 хвилині Деулофеу замкнув простріл Альби. Цвайєр після переговорів через спеціальну гарнітуру взяття воріт таки зарахував.

Наступний свій матч, офіційний, команда Дешама зіграє проти Швеції, а Іспанія – проти Македонії.

Товариський матч. 28.03. 2017, "Стад де Франс"

Арбітр: Фелікс Цвайєр (Німеччина)

Франція – Іспанія – 0:2

Голи: Д. Сілва, 69, пен. Деулофеу, 77