УКР РУС

Франція на виїзді переграла Росію

27 березня 2018 Читать на русском

Підопічні Дідьє Дешама на класі здолали спротив господарів Чемпіонату світу.

Товариські матчі
завершено
-

Матч мав дуже товариський характер. Французи не старалися та вмикали швидкості тільки в окремих епізодах, що відразу позначалося на грі. Тим не менш, вона була яскравою.

Перший тайм був досить рівним. Гості більше гралися, ніж грали, однак навіть на такому фоні виділялися Погба та Мбаппе, які раз за разом проривали оборону господарів. У росіян не було гостроти, хоча Павар на старті проявляв себе ненайкращим чином. На 40-й хвилині Кіліан Мбаппе покарав підопічних Черчесова за пасивність, отримавши класну передачу від Погба та усадивши Нойштедтера на п'яту точку перед вирішальним ударом 1:0!

Другий тайм почався катастрофічно для росіян. На 47-й хвилині вони сфолили перед своїми воротами, а Погба шикарно реалізував штрафний, пробивши у лівий кут воріт Луньова 2:0! Здавалося, що можна йти додому, але, до честі господарів, ті не поплили, а заграли сильніше. Тим не менш, забити їм вдалося тільки після того, як Дешам почав ослаблювати оборону. На 66-й хвилині Канте пішов відпочивати, а на 68-й ніхто не зупинив Смольнікова, який віддав перкрасну передачу на Смолова той реалізував шикарний шанс. 1:2! Втім, камбека не сталося Кіліан Мбаппе на 83-й хвилині забив третій м'яч французів та встановив остаточний рахунок матчу 1:3!

Росіяни програють у Санкт-Петербурзі, але гру господарів зовсім безпорадною назвати важко. Французи ж зіграли у півноги та рознесли міцну команду, тому сумніватися у їх рівні перед Чемпіонатом світу не можна.

Товариські матчі.

Росія Франція 1:3

Голи: Смолов, 68 Мбаппе, 40, 83, Погба, 48