УКР РУС

Форварда Мілана зобов'язали виплатити колишньому клубу величезну компенсацію за розірвання контракту

19 березня 2020 Читать на русском

Португальський гравець італійського Мілана Рафаель Леау втрапив у серйозну фінансову халепу.

Спортивний арбітражний суд (CAS) зобов'язав нападника італійського Мілана Рафаеля Леау компенсувати лісабонському Спортінгу 16,5 млн євро за розірвання контракту з португальським клубом в односторонньому порядку, повідомляє видання A Bola.

Шотландський клуб зменшить співробітникам зарплату на 50% – футболістів поставили перед фактом

Леау розірвав контракт зі Спортінгом в листопаді 2018 року, після чого португальський клуб відразу ж подав на гравця позов з вимогою виплатити 45 млн євро. Через судові процеси Леао не зміг перейти у нову команду у зимове трансферне вікно. Лише в серпні 2018 року він як вільний агент перебрався у французький Лілль і одразу ж подав зустрічний позов, вимагаючи від португальського клубу 100 тис. євро за моральну шкоду. Влітку 2019 року 20-річний форвард за 35 млн євро перейшов у Мілан.

В результаті, суперечку між Леао і Спортінгом вирішував арбітражний суд, який частково задовольнив позови кожної зі сторін. Зокрема, CAS зобов'язав Спортінг виплатити Леао 40 тис євро в якості моральної компенсації, а Лео повинен відшкодувати португальцям 16,5 млн євро за неправомірний розрив контракту. Рішення суду може бути оскаржене.

Що таке тактика, як навчати футболістів і чим особливий Гвардіола – секрети найвідомішого вундеркінда тренерського цеху