УКР РУС

Форвард Зорі: Ми боролися, отримували травми – чому повинні віддати Динамо друге місце?

23 квітня 2020 Читать на русском

Нападник Зорі Владислав Кабаєв вважає, що його команда заслужила путівку в Лігу чемпіонів 2020/21.

Нагадаємо, на момент зупинки УПЛ Зоря випереджала Динамо завдяки кращим показникам в особистих зустрічах. Позаяк існує ризик, що сезон 2019/20 не буде дограний, то питання другого місця стало пріоритетним, адже саме ця позиція дає право стартувати у кваліфікації ЛЧ.

УПЛ підготувала графік завершення сезону 2019/20 – чемпіонат буде дограний в інтенсивних умовах

"Матч за друге місце проводити не потрібно. Тому що зіграли 23 тури. Ні в якому разі не хочу образити Динамо, але минуло 23 тури, у кожного була можливість посісти друге місце. Ми – на другому, вони – на третьому. Чому ми повинні грати цей матч?

Зрозуміло, що я не приймаю рішення, але вважаю так. Я згоден, треба, напевно, було грати 22 тури, коли у всіх були рівні умови. Але вибачте, у нас був Шахтар, у Динамо була Десна. Ми досягли свого результату.

Знали, що чемпіонат може бути припинений і хотіли в Лігу чемпіонів. Своєю грою і результатом ми досягли того, щоб залишатися на цьому другому місці. Звичайно, я не хочу взяти і віддати це друге місце Динамо. Я прекрасно розумію Динамо. Але це моя думка, думаю, хлопці в команді мене теж підтримають. Ми боролися за це, травми отримували. Чому ми повинні віддавати друге місце?" – розповів Кабаєв в ефірі Instagram Зорі.

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо