УКР РУС

Форвард Штутгарта зізнався, що грав під чужим іменем і приховував свій вік

8 червня 2021 Читать на русском

Нападник німецького Штутгарта Сілас Вамангітука розкрив приховані деталі своєї біографії.

Конголезця вже давно підозрювали у тому, що він грає не під своїм ім'ям. Нарешті він сам наважився розповісти правду. Насправді бомбардира Штутгарта звуть Сайлас Катомпа Мвумпа, і йому не 21 рік, а 22, повідомляє прес-служба "швабів".

Берлін дивує і розчаровує, Лєвандовскі зробив неможливе, скорпіон, народження нового Клоппа – якою була Бундесліга-20/21

Клуб заявив про цілковиту підтримку гравця, який став жертвою агента. Останній нібито залякуваннями переконав Сайласа використати документи іншої людини. Штутгарт наголошує на правомірності перебування гравця в Німеччині та буде сприяти отриманню нового дозволу та ліцензії вже на справжнє ім'я футболіста.

"Останні кілька років я жив в постійному страху, а також дуже хвилювався за свою сім'ю в Конго. Для мене було важким кроком розкрити свою історію", – зізнався Сайлас.

Додамо, що зірка Штутгарта став одним з відкриттів минулого розіграшу Бундесліги. 22-річний нападник з 11 голами та 4 асистами впевнено йшов у десятці найкращих бомбардирів чемпіонату, поки не отримав складну травму на початку березня.

Бундеслігу рве "переписаний" африканець з вигаданим (?) прізвищем – скандальні та красиві голи, таємна історія минулого