УКР РУС

Форвард Шахтаря хоче втекти за океан – джерело повідомляє про паніку серед легіонерів "гірників"

28 березня 18:26 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Іноземні гравці Шахтаря нібито дуже налякані останніми масованими обстрілами Києва.

"Недавно ми писали про потенційні трансфери гравців Шахтаря на вихід. І от сьогодні зʼявилась інформація щодо Кевіна Келсі. Як підтверджує наше джерело, агент Келсі справді займається питанням його працевлаштування в МЛС. В пріоритеті оренда. Чому МЛС? Бо у них трансферне вікно відкрите до 23 квітня, тому це один із небагатьох пристойних варіантів доступних зараз.

Шахтар відмовився продати форварда лідеру МЛС – чемпіон України має ще одну пропозицію

Але наші джерела стверджують, що головним фактором стала навіть не мінімальна ігрова практика, а безпекова ситуація. На днях у Києві було влучання в районі Печерська, де мешкає багато футболістів Шахтаря. Говорять, що вибухи викликали цілу паніку серед іноземців клубу, деякі з яких почали одразу обривати телефони своїх агентів. Наразі розуміємо, що лише Келсі, який і так присів на лавку, справді шукає реальні варіанти і навіть провів попередні перемовини. Але цікаво, як буде розвиватися ситуація в майбутньому, поспостерігаємо за розвитком подій", – повідомив Telegram-канал Футбол з вертольоту.

Нагадаємо, рік тому Шахтар придбав Келсі з Бостона Рівер за мільйон євро. У нинішньому сезоні венесуельський форвард провів на полі усього 504 хвилини, оформивши 3 голи та 2 асисти.

Шахтар і 14 гравців "на вихід": кого позбутися, а на кому – заробити?