УКР РУС

Форвард Реала захворів на коронавірус та не зіграє з Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

28 липня 2020 Читать на русском

Мадридський Реал зіткнувся з проблемами незадовго до поєдинку проти Манчестер Сіті в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У таборі "вершкових" виявили COVID-19.

Нападник Реала Маріано Діас здав позитивний тест на коронавірус. Він перебуває вдома на самоізоляції та не тренується з командою, повідомляє Marca.

Манчестер Сіті – Реал: уряд Великобританії дав згоду на проведення матчу Ліги чемпіонів

Після перемоги в чемпіонаті Іспанії гравці Реала отримали кілька вихідних. Повернувшись до табору команди, всі здали тест на COVID-19. Позитивний виявився лише у Маріано, після чого футболісти "бланкос" змушені будуть пройти ще одне тестування.

Цікаво, що в поточному сезоні 26-річний форвард забив лише один гол – це трапилося в Ель Класіко. Загалом Діас відіграв жалюгідні 84 хвилини, вийшовши на поле 7 разів.

Зауважимо, вже 7 серпня Реал повинен провести матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті. Перший поєдинок на Сантьяго Бернабеу завершився поразкою мадридців з рахунком 1:2. Після виявленого у Маріано COVID-19 форвард фактично втратив шанси допомогти своїй команді, адже повинен відбути щонайменше 2 тижні карантину.

Зідан був категорично проти: чому Луніну не варто повертатися в Реал прямо зараз?