УКР РУС

Фонсека: Шахтар фактично ідеально зіграв у захисті

14 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував перемогу своєї команди над Наполі (2:1).

"Сьогодні ми були дуже хоробрими на початку атак. Також мали перевагу при виході з оборони в напад. Вітаю команду, яка показала себе в такому матчі. Перший тайм вона провела на дуже високому рівні. Ми повністю контролювали гру, забили гол, мали ще можливості, щоб забити.

Проти таких команд в такому турнірі не може не бути помилок. Особливо в плані оборони. Думаю, що команда достатньо добре показала себе саме в захисті. Фактично ідеально. Правда, в Наполі були свої моменти, але це нормально для команд такого рівня. Наполі добре грає, ця команда дуже організована. Але ми провели матч найкращим чином, розуміючи, як діє суперник в атаці. Ми все добре спланували.

В другому таймі Наполі розумів, що програє. Не можу сказати, що ми трохи сіли, але з'явилась небезпека між нашими лініями. Тому Наполі й створював небезпеку.

Буде нечесно когось сьогодні виділяти. Всі провели чудову гру, особливо в обороні. Було досягнуто компромісу між всіма гравцями. Це важливо .

Команда це продукт, який може зіпсуватися. Завжди є місце, куди можна рости. Цього можна досягнути завдяки таким поєдинкам", – сказав Фонсека в ефірі ТК Футбол 2.

Нагадаємо, в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар в Харкові переміг Наполі з рахунком 2:1.