УКР РУС

Фонсека: "Олександрія" була краща за "Шахтар", не люблю так перемагати

30 квітня 2017 Читать на русском

Керманич "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Олександрією" (1:0) в 27-му турі УПЛ.

"Ми перемогли і заробили 3 очки. Не думаю, що результат повністю закономірний. У будь-якому випадку суперник сьогодні не заслуговував поразки.

У першому таймі "Олександрія" була краща за нас. У гостей було 3 гольові моменти. У другому таймі ми стали діяти краще і забили, що є найважливішим, але, відверто кажучи, я не люблю так перемагати. Повторю ще раз: "Олександрія" сьогодні не заслуговувала на поразку.

Бернард незадоволений своєю заміною? Після матчу у мене вже була можливість поговорити з тренерським штабом. Мені сказали, що нічого особливого там не сталося, великих проблем не було. Сьогодні я був не дуже задоволений його віддачею. На емоціях можна сказати багато поганого і образливого, але в даному випадку нічого такого не сталося. Бернард просто вирішив не залишатися на лавці запасних і відразу піти в роздягальню. Я його розумію.

Ми будемо мотивовані абсолютно на всі поєдинки до закінчення чемпіонату. "Шахтар" гратиме до кінця і буде намагатися взяти верх в кожному матчі", – наводить слова Фонсеки офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" – "Олександрія" – 1:0. Відео гола і огляд матчу

"Шахтар" у важкому матчі здолав "Олександрію"

, а також у Viber