УКР РУС

Фомін: Я знаю, що на мене тут будуть розраховувати

12 червня 2011

Новий нападник маріупольського "Іллічівця" Руслан Фомін поспілкувався з журналістами.

- У міжсезоння ти змінив прописку. "Іллічівець" для тебе нова команда, які перші твої враження?

- Перші враження цілком очікувані. Я знав куди переходжу. У команді дуже багато молоді. Мікроклімат у колективі дуже хороший. До того ж з багатьма хлопцями був знайомий раніше, тому, думаю, проблем з адаптацією не виникне. Знайомий і з тренерським штабом - під керівництвом Валерія Яремченка грав у дублі "Шахтаря".

Зараз працюємо вдома. У Маріуполі створені всі умови для якісної підготовки. Я думаю, нам під силу буде виконати поставлені перед командою завдання.

- Вони досить високі. Президент клубу Володимир Семенович Бойко нещодавно сказав про Лігу Європи. Як ти думаєш, під силу взяти цю "висоту"?

- Я б поки не став забігати вперед. Все-таки про цілі на сезон ще рано говорити. Але, в будь-якому випадку, ми докладемо максимум зусиль, щоб виконати поставлене керівництвом завдання. Зараз в Маріуполі збирається дуже хороша команда. При цьому, наскільки я знаю, селекція ще не закінчена.

- Як виник варіант з "Іллічівцем"?

- Після закінчення сезону у мене відбулася розмова зі спортивним директором "Іллічівця" Євгеном Кананим. Євген Віталійович запропонував мені перебратися до Маріуполя. Зваживши все, дав згоду, і тепер я гравець маріупольського "Іллічівця".

- А що стало визначальним для тебе при виборі нового клубу?

- У першу чергу, це можливість для подальшого зростання як футболіста. Я знаю, що на мене тут будуть розраховувати!

- У минулій першості ти досить багато ігор пропустив через травми.

- Так, це так. Але зараз усе в порядку: проблеми зі здоров'ям, я сподіваюся, у минулому. Я повен сили і рішучості проявити себе у наступному сезоні.