УКР РУС

Флуміненсе виграв Кубок Лібертадорес-2023, здолавши Бока Хуніорс у фіналі – легенда Реала і гравець Шахтаря взяли трофейbomb

5 листопада 2023 Читать на русском

Флуміненсе виявився сильнішим за Бока Хуніорс у вирішальному поєдинку за Кубок Лібертадорес. Звіт про гру читайте на "Футбол 24".

Кубок Лібертадорес 2023, фінал

Бока Хуніорс – Флуміненсе – 1:2

Голи: Адвінкула, 72 – Кано, 36, Кенеді, 99

Вилучення: Фабра, 114 – Кенеді, 102

У битві за найпрестижніший трофей Південної Америки зійшлись іменита Бока Хуніорс (Кавані та Серхіо Ромеро у старті) і Флуміненсе (Марсело, Феліпе Мело, Гансо і орендований у Шахтаря Марлон). Бразильці повели в рахунку на 36 хвилині – Герман Кано пробив точно у нижній кут після зрячого пасу Кено з правого флангу.

Визначилися фіналісти Копа Лібертадорес – ветеран став героєм, екс-зірки Динамо і Шахтаря припинили боротьбу за трофей

Бока Хуніорс зуміла відіграти в середині другого тайму – забив Луїс Адвінкула, який виступав за Таврію з 2012 по 2013 роки. Перуанець змістився з правого флангу та пробив – воротар не зміг нічого вдіяти з ударом у дальній нижній кут.

Гра перейшла в овертайм, де Флуміненсе виявився сильнішим. Шикарну комбінацію бразильців потужним ударом з меж штрафного завершив Кенеді. За емоційне святкування він отримав другу жовту, але Фабра досить швидко вирівняв склади, отримавши пряму червону.