УКР РУС

Фірмова втрата очок. "Кардіфф" - "МЮ" - 2:2. ВІДЕО

24 листопада 2013 Читать на русском

"Дияволи" вкотре втратили перемогу на останніх хвилинах.

Матч дивився на одному подиху. "Кардіфф" відважно атакував з перших хвилин, проте був покараний гостями на 16-ій хвилині. Чічаріто зручно скинув м'яч Руні, той покрутився, наче дзига, заплутавши захисників і кіпера, а потім сильно пробив у кут з невеликим рикошетом - 0:1.

Команди продовжили практично порівну атакувати, але цього разу відзначився вже "Кардіфф". Фрейзер Кемпбелл реалізував вихід на побачення з Де Хеа, передавши "привіт" команді, яка дала йому путівку у великий футбол. Проте ще до перерви "дияволи" знову були попереду - Евра з "другого поверху" підсік м'яч у дальній кут.

На старті другого тайму упродовж однієї хвилини Смоллінг і Феллаїні були близькими до голу, проте в обох випадках чудово зіграв кіпер "Кардіффа". А на 55-ій хвилині вже "МЮ" пощастило, адже класний удар Кампбелла прийняла на себе хрестовина. Ще один шанс усе вирішити гості змарнували на 81-ій хвилині. Це Велбека вивели на побачення з Маршалом, але пробив вище воріт.

Розплата настала вже в доданий час. "Кардіфф" виконував штрафний удар, а Кім Бо-Гьон ефективно підставив голову - 2:2. Практично тут же "дияволи" могли врятувати три очки: Руні вийшов сам на сам з кіпером, але чомусь вирішив відпасувати на Велбека, до якого м'яч не дійшов.

"Кардіфф" - "МЮ" - 2:2 (1:2)

Голи: Кемпбелл, 33, Кім Бо-Гьон, 90+1 - Руні, 16, Евра, 45

Попередження: Колкер, Віттінгем, Кім Бо-Гьон - Руні, Клеверлі