УКР РУС

Торіно відібрав очки у Наполі, Маліновський допоміг Аталанті здолати команду Шахова: 7-й тур Серії А, матчі неділі

6 жовтня 2019 Читать на русском

Відбулись чергові матчі 7-го туру чемпіонату Італії.

Чемпіонат Італії 2019/20, 7-й тур

Фіорентина – Удінезе – 1:0

Гол: Міленкович, 72

Аталанта – Лечче – 3:1

Голи: Сапата, 35, Гомес, 40, Госенс, 56 – Лучоні, 86

Болонья – Лаціо – 2:2

Голи: Крейчі, 21, Паласіо, 31 – Іммобіле, 23, 40

Вилучення: Медель, 70 – Лейва, 60

Рома – Кальярі – 1:1

Голи: Чепітеллі, 31 (аг.) – Педру, 26 (пен.)

Торіно – Наполі – 0:0

У Флоренції місцева команда приймала Удінезе. Команди не мали багато нагод, аби відкрити рахунок у першому таймі, переважно через надійну позиційну гру у обороні. У середині другого тайму "фіалки" таки зуміли вийти вперед – подачу з кутового від Пульгара ударом головою точно у лівий нижній кут замкнув Міленкович. Цього виявилось достатньо для остаточної перемоги у матчі – 1:0 на користь Фіорентини.

Мілан з величезними труднощами здолав Дженоа, Верона перемогла Сампдорію, СПАЛ переграв Парму: 7-й тур Серії А, субота

Звітний тур подарував дербі "українських" команд між Аталантою та Лечче. Щоправда, Руслан Маліновський і Євген Шахов залишилися у запасі своїх команд. Бергамаски змогли більш ніж переконливо реабілітуватися після домашньої поразки від Шахтаря в Лізі чемпіонів. Господарі подвійним ударом від Сапати та Гомеса шокували Лечче під завісу першого тайму, а після перерви Госенс довів рахунок до розгромного. Єдине, на що спромоглися гості – гол престижу від Лучоні. Маліновський на 74-ій хвилині замінив Ілічіча, а от Шахов так і не вийшов на поле.

Болонья та Лаціо влаштували справжню перестрілку з вилученням у кожній з команд. Господарі двічі виходили вперед, але "орли" щоразу знаходили в собі сили, щоб відігратися. Більше того, підопічні Сімоне Індзагі повинні були виривати перемогу, але Хоакін Корреа не реалізував пенальті на 88-ій хвилині – 2:2.

Рома неочікувано втратила очки у домашньому поєдинку з Кальярі. Команда Фонсеки пропустила гол в середині першого тайму – Жоау Педру відзначився з пенальті. Вже через п'ять хвилин рахунок знову став рівним – Чепітеллі зрізав м'яч у власні ворота. У кінці поєдинку відбулась справжня драма – Калініч, здавалося, приніс перемогу "вовкам", однак втрутився ВАР і забрав два очки у римлян.

Під Карло Анчелотті захиталося крісло головного тренера Наполі, тож у виїзному поєдинку проти Торіно йому була потрібна тільки перемога. Втім, матч складно давався гостям: у першому таймі команди по доволі рівній грі обмінялися кількома моментами, найгостріші з яких змарнували Мертенс та Ансальді – перший пробив повз ліву стійку, а постріл другого парирував Мерет. В другому таймі Торіно захопив ініціативу, кілька разів наблизився до взяття воріт, а на 52-й хвилині Белотті навіть забив – втім, його м'яч скасували через офсайд. Зрештою, в обопільній боротьбі матч завершився, на потішивши вболівальників бодай одним голом.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ