УКР РУС

Фіорентина – Інтер: онлайн-трансляція фіналу Кубка Італії – екс-зірка Шахтаря у дуелі за трофей

24 травня 2023 Читать на русском

Фіорентина та Інтер визначають володаря Кубка Італії 2022/23. Стартові склади і посилання на онлайн-трансляцію фінального поєдинку – в цій новині на "Футбол 24".

Фінал Кубка Італії Фіорентина – Інтер стартував о 22:00 за київським часом. Поєдинок пройде на римському Стадіо Олімпіко.

"Нерадзуррі" спробують вдруге поспіль і вдев'яте загалом виграти цей трофей. Для Інтера це 16-й фінал Кубка Італії в історії клубу. Фіорентина має 6 здобутих трофеїв та зіграє свій 11-й фінал.

Манчестер Сіті – Інтер: виграйте цінний приз за прогноз на битву за трофей Ліги чемпіонів

На шляху до фіналу команда Сімоне Індзагі пройшла Парму, Аталанту та Ювентус. Фіорентина здолала Сампдорію, Торіно і Кремонезе. Цікаво, що обидві команди незабаром зіграють у фіналах єврокубків. "Нерадзуррі" спробують відібрати трофей ЛЧ у Манчестер Сіті, а "фіалки" протистоятимуть Вест Хему у фіналі Ліги конференцій.

Пряма трансляція гри доступна на MEGOGO. Стежити за основними подіями фіналу Кубка Італії можна в онлайні "Футбол 24".

У стартовому складі Фіорентини є бразилець Додо, відомий виступами за Шахтар. Правий латераль може виграти перший трофей в Італії.

Стартові склади:

Фіорентина: Терраччано – Додо, Міленковіч, Кварта, Бірагі – Бонавентура, Амбрабат, Кастровіллі – Іконе, Кабрал, Гонсалес.

Інтер: Хандановіч – Дарміан, Ачербі, Бастоні – Дюмфріс, Барелла, Брозовіч, Чалханоглу, Дімарко – Джеко, Лаутаро Мартінес.