УКР РУС

"Фіни будуть терпіти і чекати свого шансу": Олійник дав важливу пораду збірній України на матч відбору ЧС-2022

8 жовтня 2021 Читать на русском

Український легіонер фінського Сейнайокі Денис Олійник поділився очікуваннями від майбутнього протистояння між фінською та українською командами.

"На відміну від березневої ситуації зараз ми граємо в Фінляндії, де однозначно буде складніше, ніж удома, адже за підтримки своїх уболівальників фіни грають агресивніше. Тим більше, вдома вони, практично, не програють, якщо дивитися на їхню статистику останнім часом.

Різник оцінив свої шанси поборотися за місце в основі збірної України

Окрім цього, у збірної України відсутня ціла низка провідних гравців. Ну і, безумовно, фактор відповідальності. Якщо тоді у нашої команди було право на помилку, зараз його немає. У того, хто програє, шансів на вихід з групи, по суті, не буде. Швидше за все, ми станемо свідками битви тактик, де ніхто не буде даремно ризикувати.

Фіни у своїй звичайній манері будуть терпіти, чекати свого шансу. Для України в цій ситуації вкрай бажано забити, і якомога швидше. Тоді буде легше в подальшому, адже суперник змушений буде відкриватися. Швидше за все, ми будемо домінувати у грі, контролювати м'яч. Але розкрити оборону збірної Фінляндії вкрай складно. Навіть в тих моментах, коли ми з м'ячем, треба бути вкрай уважними, щоб не наштовхнутися на контратаку – вони це використовую дуже здорово. Думаю, хто першим заб'є, той на 99% виграє цей матч", – сказав Олійник у коментарі Footboom.

Нагадаємо, поєдинок з фінами відбудеться 9 жовтня у Гельсінкі. Початок зустрічі о 19:00. Перша дуель між командами завершилася бойовою нічиєю (1:1).

Нове життя "українського Мессі": у свої 34 пробігає 13 км за матч, переписується з Мілевським і шкодує за Дніпром